Print 

 • OBEDOVÉ MENU •


 

pondelok, 23. apríl 2018 - piatok, 27. apríl 2018
◦PONDELOK◦
  0,3l  Horárska polievka s lesnými hubami, krúpami, sušenými slivkami, zemiakmi a chlebom /1,12  
  0,3l  Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami /1,3,9,12  
  I.   100g/150g Kuracia roláda plnená sušenou paradajkou a mozzarellou, zemiaková kaša a reďkovkový šalát /7,12  
  II.  150g/200g Originál fish and chips s majonézovohráškovým dipom /1,3,4,7,12  
◦UTOROK◦
  0,3l  Frankfurtská polievka s párkom a rožkom /1,12  
  0,3l  Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami /1,3,9,12  
  I.  500g/100g Grilované bravčové rebierka potreté s barbecue omáčkou, podávané s chrenom, nakladanou zeleninou a chlebom /1,12  
  II.  250g Grilované cuketky plnené ricottou, zeleninou a bylinkami, varené zemiaky a rucolový šalátik /7,12  
◦STREDA◦
  0,3l  Špenátová krémová polievka s krutónmi /1,7,12  
  0,3l  Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami /1,3,9,12  
  I.  2ks /100g Domáce zemiakové lokše plnené kačacím mäskom a kyslou kapustou s chrumkavými cibuľovými chipsami /1,12  
  II.  250g Penne s pestom zo sušených paradajok, grilovanými kuracími prsiami, strúhanou mozzarellou a rucolou /1,7,12  
◦ŠTVRTOK◦
  0,3l  Kotlíkový guláš s chlebom /1,12  
  0,3l  Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami /1,3,9,12  
  I.  100g/200g Hovädzí Štefánia burger s majonézou, ľadovým šalátom, paradajkou, červenou cibuľkou, barbecue omáčkou a uhorkovo-mrkvovými hranolkami /1,3,7,12  
  II.  250g Francúzske rizoto z bravčovej panenky s Versaill zeleninou, bielym vínom a strúhaným syrom /7,12  
◦PIATOK◦
  0,3l  Špargľová krémová polievka s krutónmi /1,7,12  
  0,3l  Slepačí vývar so zeleninou a rezancami /1,3,9,12  
  I.  100g/150g Indické tandoori pečené marinované kuracie stehno s jasmínovou ryžou a koriandrovým šalátikom /7,12  
  II.  120g/200g Grilovaný encián s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou /3,7,12